Αυτή η ερώτηση δεν έχει συγκεκριμένη απάντηση.  Μπορείς να στήσεις ένα “μαγαζάκι” στο ίντερνετ χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε 1 ευρώ, αλλά μπορεί να χρειαστούν και 2.000 ευρώ. Εξαρτάται από το αντικείμενο που θα ασχοληθείς και πώς θα το στήσεις.

Θα αρχίσω να γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Λεφτά από το ίντερνετ δουλεύοντας στο σπίτι μπορείς να κερδίσεις με πολλούς τρόπους. Θυμίζω οτι απεύθύνομαι σε άτομα που δεν έχουν ήδη μια επιχείρηση και θέλουν να την επεκτείνουν στο ίντερνετ. Σε άτομα που θέλουν να εξασφαλίσουν ένα έξτρα εισόδημα και θέλουν να μάθουν τί άλλο μπορούν να κάνουν.

Οι κυριότεροι τρόποι είναι οι εξής:

  • Το εμπόριο – δηλαδή να ασχοληθείς με την διαφήμιση κάποιων προϊόντων και να κερδίζεις προμήθεια από την πώλήσή τους.
  • Η πώληση υπηρεσιών – δηλαδή να αναλαμβάνεις να κάνεις μια δουλειά στο σπίτι σου για λογαριασμό κάποιου άλλου και να κερδίζεις την αμοιβή σου.
  • Η συμμετοχή σε δημοσκοπήσεις και έρευνες.
  • Να μπορείς να κερδίζεις διαφημιστικά έσοδα.
  • Να εκμεταλευτείς ένα ταλέντο ή μεράκι που μπορεί να έχεις. Π.χ. μπορείς να πουλάς φωτογραφίες στο ίντερνετ.
  • Αν γνωρίζεις καλά μια ή περισσότερες ξένες γλώσσες μπορείς να δουλέψεις σαν μεταφραστής από το σπίτι σου.

Δεν είναι μόνο αυτοί οι τρόποι αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλοί ακόμα, όμως εγώ γι αυτούς μπορώ να σου υποδείξω πώς μπορείς να ξεκινήσεις.

Μπορείς λοιπόν να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας να ασχολείσαι με κάτι από τα παραπάνω. Σου επαναλαμβάνω οτι το κόστος διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα το στήσεις.

Πιο κάτω θα σου εξηγήσω τον κάθε τρόπο χωριστά και πού έγκειται η διαφορά στο κόστος.

 

Advertisements