δουλειά στο σπίτιΗ απαντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι απλή: Όχι, δεν είναι καθόλου σίγουρο. Όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό σου φαίνεται αντιφατικό; Θα σου εξηγήσω αμέσως τί εννοώ.

Όπως σε κάθε δουλειά κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για την επιτυχία ή την αποτυχία της. Όλα εξαρτώνται από εσένα! Μόνο από εσένα! Έχει πάντα σημασία το πώς θα την αντιμετωπίσεις και πώς θα χειριστείς εσύ τα πράγματα. Αυτό πρέπει να το καταλάβεις. Αν η επιτυχία ήταν σίγουρη, τότε όλοι θα είχαμε λύσει απλά και εύκολα όλα μας τα προβλήματα. Όμως κάποιοι κερδίζουν πολλά χρήματα από αυτήν την δουλειά. Ακόμα περισσότεροι καταφέρνουν να εξασφαλίζουν ένα εισόδημα που τους επιτρέπει να ζουν από αυτό. Και ακόμα περισσότεροι κερδίζουν ένα έξτρα εισόδημα το οποίο δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Τί παραπάνω έχουν αυτοί από εσένα; Περισσότερο μυαλό; Έχουν κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο; Έχουν κάποια βοήθεια και στήριξη από κάποιες δυνάμεις; Τίποτα από όλα αυτά! Οι περισσότεροι όταν ξεκίνησαν δεν είχαν καμία ιδιαίτερη γνώση, δεν είχαν κανένα ταλέντο και σίγουρα δεν είναι ιδιοφυίες! Είναι απλοί άνθρωποι όπως εσύ κι εγώ.

Τί παραπάνω έκαναν ολοι αυτοί;

Αυτό που έκαναν είναι οτι είδαν σοβαρά αυτή τη δουλειά και ασχολήθηκαν με τον σωστό τρόπο.

Αυτό μόνο απαιτεί αυτή η δουλειά. Θέλει σοβαρότητα, δουλειά και υπομονή.

Η επιτυχία είναι στο χέρι του καθενός μας.

Κι εγώ στο ξεκίνημά μου ήμουν επιφυλακτικός και καχύποπτος με τους πάντες, και έψαχνα τρόπους να αποκομίσω το μέγιστο δυνατόν κέρδος στον μικρότερο δυνατόν χρόνο. αυτό με οδήγησε σε λάθος επιλογές, μου κόστισε πολύ σε χρόνο και χρήμα, αλλά σύντομα κατάλαβα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος να προσεγγίσω το θέμα.

Αυτό είναι το τελευταίο post με γενικότητες, μπορεί να σου έχει φανεί κουραστικό να επαναλαμβάνω τα ίδια, αλλά θέλω οπωσδήποτε να καταλάβεις οτι για να αλλάξεις την ζωή σου, πρέπει αρχικά να αλλάξεις εσύ ο ίδιος νοοτροπία.

Αν δεν είσαι διατεθειμένος, σου λέω άλλη μια φορά οτι δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά και καλά θα κάνεις να πάψεις να ασχολείσαι και να ζητάς πληροφορίες.

Απαιτείται άμεση δράση και καθαρό μυαλό!!!!

Στο φινάλε αν αποτύχεις, δεν θα έχεις χάσει κανένα τρομερό ποσόν, και θα ξέρεις οτι έκανες την προσπάθειά σου! αν δεν προσπαθήσεις καν, πώς περιμένεις να κάνεις ένα βήμα για να βελτιώσεις την ζωή σου;