δουλειά στο σπίτιΗ δουλειά στο ίντερνετ είναι θεωρητικά μια απασχόληση με την οποία μπορούν να ασχοληθούν ΟΛΟΙ!

Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας που δεν εγγυάται όμως σε κανέναν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Όπως συμβαίνει και στις φυσικές επιχειρήσεις, πολλοί ανοίγουν καταστήματα που πωλούν ρούχα, όμως δεν έχουν όλοι το ίδιο αποτέλεσμα. Κάποιοι κερδίζουν πολλά χρήματα και επεκτείνουν διαρκώς την δραστηριότητά τους, και κάποιοι άλλοι (συνήθως οι περισσότεροι) φυτοζωούν και πολλοί αναγκάζονται κάποια στιγμή να κλείσουν. Τί σημαίνει αυτό; Πώς πρέπει να πιάσεις τον παλμό της αγοράς αν θέλεις να επιτύχεις. Πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις που θα σου χρειαστούν στην πορεία. Κανείς δεν μπορεί να σουεγγυηθεί οτι αν ασχοληθείς με αυτή τη δουλειά, θα επιτύχεις και θα κερδίσεις αρκετά χρήματα.

Όπως σε κάθε δουλειά για να επιτύχεις, θα πρέπει να πληροίς κάποιες προϋποθέσεις. Οι προϋποθέσεις σ’ αυτήν την δουλειά είναι κάποιες ειδικές γνώσεις.

Μην τρομάζεις, δεν θέλω να σε απογοητεύσω. Θέλω να σε ενημερώσω για να ξέρεις τί πρέπει να κάνεις. Χωρίς κάποιες γνώσεις, δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Να ξέρεις οτι κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως ξεκινούν να στήσουν την δική τους διαδικτυακή επιχείρηση, και το 99,9% τα παρατάνε μετά από λίγο καιρό απογοητευμένοι και πεπεισμένοι οτι δεν υπάρχει δυνατότητα να κερδίσει κανείς χρήματα από το ίντερνετ. Δεν καταλαβαίνουν οτι το λάθος είναι δικό τους. Αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος όγκος των οικονομικών συναλλαγών γίνονται στο ίντερνετ. Από όλες αυτές τις συναλλαγές κάποιοι κερδίζουν μια προμήθεια. Ο μεσάζων που από την ιστοσελίδα του στέλνει πελάτες στον πωλητή, κερδίζει μια προκαθορισμένη προμήθεια αν γίνει η πώληση. Τόσο απλό είναι.

Φυσικά λοιπόν και μπορούμε όλοι να μεσολαβήσουμε σε μια πώληση, αλλά αυτό γιαα να γίνει χρειάζεται οργάνωση και μέθοδος.

Στο επόμενο post θα σου υποδείξω πώς μπορείς να μάθεις ποια είναι η σωστή μέθοδος.

Advertisements